De 5 essentielle grunde til hvorfor De bør vælge os som Deres foretrukne boligformidler...


#1.          Vi har et lokalkendskab der kan gøre forskellen
Vi er centralt placeret i centrum af København med ansatte der selv bor og lever i byen, og derfor har et indgående kendskab til de forskellige områder og bydele. Det er helt essentielt da vi gentagne gange har oplevet, at lokal ”know-how” ofte er forskellen på succes eller fiasko når vi skal advisere vore klienter omkring deres kommende boligs placering.

#2.         Vi arbejder sammen med Dem – ikke imod Dem
Det er ofte sagt at vores branche er 100% afhængig af Dem – men alligevel er de fleste udlejningsfirmaer kun tilgængelige når De er på arbejde. Hos CPH|bolig er vi klar over, at vores klienter ikke altid har mulighed for at få vurderet deres bolig eller få fremvist vore lejemål i dagtimerne – hvorfor vi ofte strækker os længere end de fleste for, at tilfredsstille vores klienter i forbindelse med vurderinger og fremvisninger.

#3.         Dedikerede medarbejdere
Vore klienter har gentagne gange tilkendegivet, at vores kompetente og dedikerede medarbejdere er årsagen til at de vender tilbage til CPH|bolig for at få genudlejet deres bolig – eller få nye medarbejdere installeret. Vores omhyggeligt udvalgte medarbejdere er klar til at tilbyde Dem en ordentlig service, hvad enten det drejer sig om vurdering af Deres bolig eller om at finde den helt rigtige bolig til Dem.

#4.         Stil og substans
CPH|bolig stræber efter at præsentere Deres bolig på bedst mulig vis via de kanaler der er til rådighed. En ordentlig og relevant præsentation af Deres bolig er helt essentielt for, at det ender med en succesfuld udlejning uden alt for mange ”omveje”. CPH|bolig prioriterer ikke sagerne efter hvilken pris eller hvilken størrelse Deres bolig har – vi afdækker simpelthen alle de relevante oplysninger lejer og udlejer efterspørger - hver gang. Således mener vi at vi giver Dem markedets bedste betingelser for en succesfuld udlejning.

#5.         Diskretion
Vi oplever ofte at vore klienter ønsker diskretion omkring udlejning af deres bolig – eller omvendt – at lejer ikke ønsker unødig eksponering omkring en indflytning i et af vore lejemål. Vi sætter en ære i diskretion – og CPH|bolig garanterer en professionel og diskret tilgang til arbejdet. Hermed kan vi håndtere de to svære forenelige discipliner – at udvise behørig diskretion og det at udbyde boliger på samme tid.

  

 

 


CPH|home | Tel: +45 3341 0220 | Fax: +45 3341 0221 | E-mail: info@cphbolig.dk  
Office hours: Monday - Thursday: 9.00 - 16.00 | Friday: 09.00 - 13.00

Lejligheder København Møblerede lejligheder København Apartments Copenhagen

 

Copyright © CPHbolig ApS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.