Det handler i særdeleshed om tillid når man skal overlade sit hjem til fremmede mennesker...


At udleje sin bolig er i den grad en tillidssag mellem Dem som udlejer og lejer på den anden side. CPH|bolig sikrer at den lejer der bliver tilbudt at leje Deres bolig, opfylder en række krav således, at De trygt og sikkert kan overlade Deres bolig til vedkommende.

Det er med andre ord nogle solide lejere der bliver tilbudt Deres bolig – ofte fra større danske virksomheder, internationale virksomheder, Diplomatiet eller internationale organisationer. Hermed sikrer De Dem det bedste udgangspunkt for en god og succesfuld udlejning. CPH|bolig står for markedsføring og fremvisning af Deres bolig. Vi forhandler kontrakten på plads med lejer så De kan bruge deres tid på andre gøremål.

Vi anbefaler at der udarbejdes en indflytningsrapport på overtagelsesdagen således, at både De som udlejer og lejer er enige om lejemålets stand ved indflytning. Hermed undgås eventuelle problemstillinger ved udflytning. CPH|bolig er selvfølgelig behjælpelige med bistand i forbindelse med udfærdigelse af indflytningsrapporten. Vi imødeser samtidig gerne at vi modtager en kopi af rapporten til opbevarelse under udlejningsperioden.

Vi står altid til rådighed, med alle spørgsmål De måtte have i forbindelse med udlejning af Deres bolig - hvilket selvfølgelig også er gældende under lejeperioden. Skulle der mod forventning opstå tvister mellem Dem og lejer vil vores advokat og CPH|bolig i fællesskab forsøge at finde en løsning på problemet.

Vi ser frem til at hjælpe dem med udlejning af Deres bolig. Markedsføring af Deres bolig
Alle vores boliger bliver markedsført på vores eget website, på internationale websteder samt andre medier – herunder annoncering i førende aviser og magasiner – alt sammen for at sikre den rigtige eksponering af Deres bolig og for at finde en egnet lejer hurtigt.

Fleksible fremvisninger
Vi gør meget ud af at fremvise vores boliger til vore lejere når de ønsker det. Med fleksible fremvisningstidspunkter sikrer vi, at Deres bolig bliver set af væsentligt flere end ellers hvilket oftest resulterer i en hurtig udlejning.

Solide lejere
Vore lejere er  solide og som oftest ansat i større internationale virksomheder  eller i diplomatiet. De har derfor gennemgående gode referencer hvad angår job, bankforbindelse samt kreditværdighed – hvilket er en forudsætning for indgåelse af en lejekontrakt med en af vores boliger.


Udlejningsperiode
Vi tilbyder både short og long term lejere til vore udlejere således, at De som udlejer kan få maksimalt udbytte af Deres bolig i den valgte udlejningsperiode. 

 

 


CPH|home | Tel: +45 3341 0220 | Fax: +45 3341 0221 | E-mail: info@cphbolig.dk  
Office hours: Monday - Thursday: 9.00 - 16.00 | Friday: 09.00 - 13.00

Lejligheder København Møblerede lejligheder København Apartments Copenhagen

 

Copyright © CPHbolig ApS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.